Wij delen graag een aantal projecten van de afgelopen jaren met je waar wij trots op zijn en laten je zien hoe onze klanten het proces ervaren hebben. Vanwege privacy redenen laten de bedrijven anoniem.

maart 2017

In 2017 hebben wij een groot linkbuilding project opgezet voor een startende webshop. Onze klant was begonnen met een webshop waar producten verkocht worden van sierlampen tot grasmaaiers. Binnen een jaar heeft ons team gezorgd voor topposities in Google. Dit is mede mogelijk gemaakt door de hybride samenwerking die wij hanteren. Samen bereik je namelijk meer!

Marketingmedewerker Bram (webshop)

Het is de beste beslissing geweest in de nog korte geschiedenis van onze webshop om Me Searcher in te schakelen. Samen hebben we in een jaar tijd bereikt waar we niet van durfden te dromen. Mede hierdoor groeien wij nog elke dag.

september 2018

Voor een grote dierenwinkelketen in Nederland hebben we in 2018 een conversie optimalisatie analyse uitgevoerd. Hierbij hebben we aan de hand van verschillende tools de website geanalyseerd en gekeken waar verbeteringen mogelijk waren.

CEO Sander (dierenwinkelketen)

Wij zouden marketingbureau Me Seacher zo weer inschakelen! Door hun professionele analyse hebben wij onze conversie ratio sterk kunnen verhogen. Super!